Red Devils on kiinnostunut tarjoamaan Bayern Münchenin ässää

equipmentbbs

Administrator
Staff member
Manchester Unitedin kerrotaan harkitsevan tarjousta Bayern Münchenin ässästä Matthijs de Ligtistä, kun Erik Ten Hag vihdoin aloittaa kesän uusintarakentamisen.

mitä tapahtui?
Ajaxissa Sten Hagin johdolla pelannut 24-vuotias hollantilainen maajoukkueen pelaaja on noussut punaisten paholaisten keskeiseksi kohteeksi Saksan TV:n mukaan. Manchester Halvat Manchester United Jalkapallo pelipaita on käynyt "sisäisiä keskusteluja" mahdollisesta siirrosta, mutta se ei ole vielä ottanut "konkreettisia" askelia.

kokonaistilanne
Sopimuksen taloudellinen puoli on ratkaiseva, sillä Bayernin kerrotaan pyytävän noin 50 miljoonaa euroa De Ligtistä. United arvioi budjettiaan ja päättää, pystyykö se täyttämään Bayernin arvon. Seuran hierarkia on hyvin tietoinen siitä, että De Ligtin kaliiperin pelaajan hankkiminen vaatii merkittäviä investointeja, ja nyt on kysymys siitä, ovatko he valmiita maksamaan näin korkean palkkion puolustajasta yrittäessään vielä noudattaa FFP:tä (Financial Fair Play). säännökset.

3.jpg

Tiesitkö?
Bayern Münchenissä on myös käynnissä puolustusuudistus. Bundesliigan jättiläiset ovat aktivoineet 30 miljoonan euron (25 miljoonan punnan/32 miljoonan dollarin) vapautuslausekkeen Stuttgartin Hiroki Iton sopimuksessa ja allekirjoittaneet 25-vuotiaan japanilaisen maajoukkueen viiden vuoden sopimuksen.

Edistääkseen puolustuksen uudelleenjärjestelyä Bayern päätti myydä De Ligtin. Hollantilainen puolustaja korvattiin avauskokoonpanossa Eric Dierillä viime kauden toisella puoliskolla, ja häntä pidetään nyt tarpeettomana pelaajana. Kehitys avaa oven Manchester United Pelipaidat napsauttaa hänet.

Mitä seuraavaksi?
Unitedin puolustusvahvistuksen tarve on ilmeinen. Joukkue kamppaili takana viime kaudella, ja Raphael Varanen lähtiessä Ten Hag on päättänyt korjata tämän heikkouden. Koska Bayern on kuulemma valmis purkamaan hollantilaisen puolustajan, Unitedilla on todellinen mahdollisuus saada huippupelaaja, joka voi muodostaa puolustuksen sydämen Lisandro Martinezin rinnalle.
 
Back
Top